Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: روابط عمومی‌های سازمان‌ها در سال‌های اخیر به سمت و سوی تازه‌ای در حال حرکت هستند که می‌توان از آن به عنوان تحولی در این عرصه یاد کرد. تحولی که به واسطه فضای مجازی منجر به ایجاد ارتباط مستقیم و گسترده با ذینفعان و دریافت کنندگان خدمات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سید مهدی میرشاه ولد در یادداشتی به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی نوشت: تحول روابط عمومی‌ها مسیری ناگزیر در روزگار تحول رسانه‌ها محسوب می‌شود و این مسیر منجر به شفافیت بیشتر و ارتباط موثر با ذینفعان می‌شود. در نظام سلامت کشور و به خصوص در حوزه بیمه سلامت، یکی از مهم‌ترین اقدامات، اطلاع رسانی شفاف، به موقع و گسترده است تا بیمه شدگان بتوانند از آخرین تحولاتی که برای تسهیل امور بیمه شدگان انجام می‌شود، اطلاع پیدا کنند.

وی ادامه داد: اقدامات موثر سازمان بیمه سلامت برای تسهیل امور مربوط به بیمه شدگان، وقتی در مسیر صحیح اطلاع رسانی قرار می‌گیرد، منجر به تعامل بیشتر با ذینفعان و ارائه دهندگان خدمات شده و همچنین بیمه شدگان نیز می‌توانند به موقع از این تحولات آگاه شوند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت بیان کرد: یکی دیگر از مواردی که باید توسط سازمان‌هایی مانند سازمان بیمه سلامت مورد توجه باشد، تحولات بین المللی در حوزه‌های بیمه‌های درمانی است. نگاه ویژه به اقدامات جهانی در زمینه بیمه‌های درمانی و ارائه این تحولات بین المللی به مدیران و تصمیم گیران می‌تواند در مسیر تصمیم سازی‌ها موثر باشد.

وی در این یادداشت افزود: در مجموع می‌توان گفت که روابط عمومی‌های سازمان‌های دولتی و غیردولتی در سال‌های اخیر به سمت و سوی تازه‌ای در حال حرکت هستند که می‌توان از آن به عنوان تحولی در این عرصه یاد کرد. تحولی که به واسطه فضای مجازی منجر به ایجاد ارتباط مستقیم و گسترده با ذینفعان و دریافت کنندگان خدمات شده است.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت نوشت: شیوع ویروس کرونا نیز نشان داد که آن‌چه در جهان امروز بیش از هر چیزی اهمیت دارد، ارتباطات گسترده و به موقع است. اتفاقی مهم که از مسیر رسانه‌ها و روابط عمومی‌ها می‌گذرد و در این مسیر نقش دانش و تجربه‌های بین المللی در اقدامات به موقع در نظام سلامت، اهمیت زیادی دارد.

بنابر اعلام پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت، میرشاه ولد بیان کرد: ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی به همکاران سازمان بیمه سلامت، این روز را به همه افرادی که در روابط عمومی‌های سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها به طور شبانه روزی فعالیت می‌کنند، تبریک می‌گوییم و امیدواریم که مسیر سخت مبارزه با بیماری کووید ۱۹ به واسطه اطلاع رسانی مناسب و ارائه آموزش‌های به موقع، برای جامعه سهل‌تر شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت روز روابط عمومی و ارتباطات سازمان بیمه سلامت روابط عمومی ها بیمه شدگان سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: این روغن‌ها در مرداد ۱۴۰۰ وارد کشور شده و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه برداری و آنالیز آن اقدام نموده است.

از مجموع ۹۱ هزار تن روغن وارده در مرداد ۱۴۰۰، ۴۷ هزار تن آن تأیید و ۴۴ هزار تن از نظر باقیمانده سموم و آلاینده‌ها به تأیید نرسید.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محموله ۴۴ هزار تنی طی نمونه برداری و آزمایش از نظر باقی مانده سموم دفع آفات نباتی نامنطبق بوده و به صاحب کالا و معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم مرجوع نمودن آن ابلاغ شد.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن‌های آفتابگردان هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله ۴۴ هزار تنی از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت و این موضوع به مراجع ذیربط اعلام و اقدامات معمول در این خصوص اعمال گردید

روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین با تاکید بر اینکه این سازمان تمامی فرآورده‌های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می‌دهد، اذعان داشت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و فنی لازم صورت می‌پذیرد.

کد خبر 6101136 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی
  • تحول ایجاد شده در خدمات کتابخانه های عمومی شگفت انگیز است
  • ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • امیدواریم مسیر مجموعه فولاد اکسین در جهت تولید به بهترین شکل طی شود
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج