Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عبدالهاشم حسن‌نیا معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت‌وگو با ایلنا درباره جزئیات برگزاری اولین نشست قرارگاه مدیریت بحران بخش راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: با توجه به تلاش شبانه روزی متولیان بهداشت و درمان کشور برای پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا، یک سویی این معضل که معطوف به مردم عزیز کشورمان است، همکاری لازم صورت می‌گیرد، بخش دیگر هم که ارتباط به بخش‌های خدمات رسانی از جمله حمل و نقل و راهداری است که وظایف خود را با رعایت سیاست ها و رویکردهای ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا ادامه می‌‌دهند و ما وظیفه داریم در این شرایط،  بستر حمایت‌های لازم را از تلاشگران این عرصه به عمل آوریم تا ارزاق اساسی و مورد نیاز مردم به موقع به شبکه توزیع فروشگاه و توزیع کنندگان اقلام اساسی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از تمام تلاشگران، عرصه راهداری و حمل و نقل به ویژه رانندگان که به طور شبانه روزی در شرایط حاضر ، به جابجایی کالا و مسافران برای سفر های خیلی ضروری آنها می‌پردازند، ادامه داد: در سالی که گذشت بخش راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شاهد چندین بحران و معضلات طبیعی و غیر طبیعی بوده است که با اراده تلاشگران، به خوبی و یا کمترین تبعات، مدیریت شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:‌ در شرایط امروز هم بخش حمل و نقل، با درک درست و منطقی از شرایط تمامی مساعی خود را برای خدمات رسانی بهینه به مردم، بیش از پیش به کار می‌گیرند و بخش حاکمیتی هم وظیفه خود می‌دانند یا تمام توان حمایت‌های لازم را به عمل آورد و فلسفه وجودی تشکیل این قرارگاه هم بر پایه این دغدغه متولیان وسیاستگذارن وارایه حمایت های خاص از ارایه دهندگان خدمات است.

حسن‌نیا با اشاره به ظرفیت سنجی و شناسایی ظرفیت های نوع کاربری خاص ناوگان در استان‌ها اظهار داشت: با توجه به بررسی‌های انجام شده در نوع کاربری ناوگان حمل و نقل، ظرفیت ناوگان با کاربری های متعدد از نظر پراکندگی در کشور متفاوت است و لازم است مدیران استان‌ها با شناسایی و راهبری این ناوگان برای هم افزایی در بخش های مورد نیاز در مناطق مختلف با جدیت اقدام کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: ارائه خدمات به موقع حمل ونقل توامان با حفظ سلامت کارکنان این بخش مورد اننتظار است تا با رعایت اصول بهداشتی،  با دغدغه کمتری به خدمت‌گذاری بپردازند.

حسن نیا با اشاره با ضرورت هوشیاری در حوزه‌های راهداری در راه‌های اصلی – فرعی و روستایی تصریح کرد: در شرایط کنونی باید تلاش کرد هیچ راهی مسدود نشود و تمام توان فکری و عملیاتی قرارگاه برای باز نگهداری راه باشد و با رصد به موقع شرایط جوی و بکار گیری ‌ظرفیت‌های موجود و بالقوه، باید این مهم محقق شود.

گفتنی است قرارگاه مرکزی مدیریت بحران پیش از این، به عنوان قرارگاه مرکزی حمل و نقل و راهداری زمستانی فعالیت داشت که به توجه به بحران پیش آمده درحوزه سلامت عمومی کشور و برای عبور از چالش‌های فرارو و متاثر از بحران یاد شده و مدیریت بهینه بخش حمل و نقل، به نام قرارگاه مدیریت بحران تغییر یافت .

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حمل و نقل خدمات رسانی به مردم سلامت مدیریت بحران وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۱۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای رئیسی! به‌قول حسین شریعتمداری الان زنگ انشا نیست

محمد مهاجری به اظهارات روز گذشته رئیسی در جمع استانداران واکنش نشان داد.

مهاجری فعال سیاسی اصولگرا در یادداشتی در کانال تلگرامی اش نوشت.

حضور گرامی رئیس جمهور محترم

با سلام

در دیدار استانداران فرموده‌اید:

-کارگزاران دستگاه‌های اجرایی باید در عرصه عمل و با کار شبانه‌روزی امید مردم را ارتقا دهند.

-مردم باید این احساس را داشته باشند که دولت دارد کار می‌کند.

-باید ضمن گزارش کار‌ها و اقدامات و تلاش برای گره‌گشایی از اذهان مردم، دلایل و علل ناکارآمدی‌های احتمالی را نیز به گزارش کرد.

-همه‌ی بخش‌ها برای تحقق شعارسال باید برنامه داشته باشند.

-هیچ بخشی از تولید اعم از کارخانه‌های بزرگ وکارگاه‌ها نباید بی‌برنامه باشند.

-استان‌ها باید برای جهش تولید برنامه کلان و استانی و اقلیمی داشته باشند.

- بانک‌ها باید در زمینه تامین مالی به موقع واحد‌های تولیدی کمک کنند.

-باید با عموم‌مردم سخن‌گفت، ارتباط با مردم را همواره به استانداران و مدیران تاکید کرده‌ام.

-باید پرداخت تسهیلات برای ازدواج و اشتغال ومسکن در اولویت قرار بگیرد.

-باید استان‌هایی که بیشترین آمار بیکاری را دارند از این وضعیت خارج شوند. باید فکر ویژه برای این استان‌ها داشت و باید کار جدی در این زمینه کرد.

-باید نتیجه جلسات، رفع موانع تولید باشد.

- باید از محصولات روستایی حمایت کنیم ومحصولاتشان به موقع خریداری شود.

- باید بهره‌وری را بالا ببریم.

- باید در یک سری مسائل کار فرهنگی کنیم. وزارت‌خانه‌های فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش، سازمان صداوسیما، چهره‌ها و ... باید تلاش کنند.

- الگو‌های مصرف آب و برق و گاز و انرژی باید تبلیغ شود.

جهت‌استحضار جنابعالی عرض می‌کنم ۳۴ ماه از عمر دولتتان گذشته و شما هنوز دارید میگویید:"باید" فلان شود و "نباید" بهمان شود.

خدا عمر باعزت بدهد به حاج‌حسین‌آقای شریعتمداری که در چنین مواقعی خطاب به روسای‌جمهور پیشین (البته نه همه شان، بلکه به بعضی شان!) به درستی می‌نوشت: "الان زنگ انشا نیست، زنگ حساب است آقای رئیس‌جمهور! انشا خواندن مال روز‌های تبلیغات بود"

دیگر خبرها

  • دندان‌ها را چه موقع مسواک بزنیم؟
  • حضور به موقع پلیس، مانع از خودسوزی یکی از شهروندان شد
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • حمایت از حقوق بین‌المللی بشردوستانه برای تضمین سلامت همه مردم
  • با سهل انگاری مدیران برخورد می‌شود
  • فساد را جدی بگیریم/دو راهی مهم گروسی در پرونده ایران/اقتصاد و روان و فرهنگ
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین شریعتمداری الان زنگ انشا نیست